WIJmetAARTS 2.0 – Vernieuwde huisstijl

WIJmetAARTS 2.0

Met gepaste trots introduceren wij sinds begin dit jaar onze nieuwe visuele identiteit. Al onze uitingen hebben sinds de opening van onze nieuwe kantoren in Dongen en Raamsdonskveer (begin 2017) een nieuw logo, nieuwe website en andere vormgeving. Deze huisstijl past bij het bedrijf dat we inmiddels zijn geworden en de ambities die we hebben.

Kernwaarden die bij WIJmetAARTS horen zijn samen, leergierig, pro-actief, persoonlijk, betrouwbaar en zelfbewust.

Onze dienstverlening is laagdrempelig en direct, dit alles in een digitale omgeving (indien gewenst).

Ons doel is om je met onze diensten beter voor te bereiden op de keuzes van vandaag en morgen. Dit met de kennis van gisteren en desgewenst met de kennis van de markt (benchmarking).

Als ondernemer of organisatie wil je vooruit. Dat kan op allerlei manieren: groter groeien, beter worden of gewoon de volgende stap maken. Wat jouw doelstellingen ook zijn, wij helpen graag om ze te bereiken. Natuurlijk zijn we ook van de cijfers. Je kunt bij ons aankloppen voor de inrichting van uw boekhouding, accountancy of voor fiscale vraagstukken. Ook voor (arbeids- / fiscaal) juridisch advies en bedrijfsadvies draaien we onze hand niet om. Ons team van specialisten staat altijd klaar om je verder te helpen. We geven niet alleen antwoord op een vraag, maar kijken ook naar het grotere plaatje. Om te zien wat we straks samen kunnen bereiken.

Zie ons als een klankbord. Graag geven we feedback op je plannen om ze nog beter maken. Misschien brengen we je zelfs wel op een idee of voeren we een verhitte discussie. Wat we niet doen, is je vertellen hoe je je bedrijf moet runnen. Het is ten slotte jouw bedrijf. We zien niets liever dan dat je daar het maximale uit haalt.

Door vooruit te kijken kom je verder……………