Belastingadvies

mr. Monique Faes – Schilders RB

Samen de belastingdruk verlagen.

Ons belastingstelsel is complex en bovendien steeds aan veranderingen onderhevig. Omdat de meeste ondernemers liever met ondernemen bezig zijn, kan WIJmetAARTS je fiscale belangen behartigen. Daarbij zorgen we voor een optimale belastingdruk en nemen we alle bijkomende formaliteiten graag uit handen.

Samen kijken we met een frisse blik naar fiscale vraagstukken die binnen jouw onderneming spelen. Deze vraagstukken zijn voor iedereen anders. Vervolgens bepalen we waar verlaging van de belastingdruk mogelijk is. Discussie met de fiscus gaan onze fiscalisten daarbij niet uit de weg.

Natuurlijk kun je rekenen op kwalitatief goed en betaalbaar belastingadvies. Of het nu gaat om je complete aangifte of een vraag tussendoor, we zorgen altijd voor een helder en begrijpelijk advies. We gebruiken namelijk liever mensentaal dan het jargon van de Belastingdienst.

Onze fiscalisten zijn lid van het Register Belastingadviseurs

OVER MONIQUE

“Met jarenlange ervaring in de belastingadviespraktijk kan ik u over diverse belastingen adviseren. Advisering met een fiscale bril, maar met jouw belang voorop.”

EEN GREEP UIT ONZE BELASTINGADVIESDIENSTEN

• Inkomstenbelastingaangifte
• Vennootschapsbelasting
• Erf- en schenkbelasting
• Herstructureringen
• Estate planning