Belastingadvies

drs. Bart Kockelkoren RB

Samen de belastingdruk verlagen. Daarbij gaan we discussie met de fiscus niet uit de weg.

Ons belastingstelsel is complex en bovendien steeds aan veranderingen onderhevig. Omdat de meeste ondernemers liever met ondernemen bezig zijn, kan WIJmetAARTS je fiscale belangen behartigen. Daarbij zorgen we voor een optimale belastingdruk en nemen we alle bijkomende formaliteiten graag uit handen.

Samen kijken we met een frisse blik naar fiscale vraagstukken die binnen jouw onderneming spelen. Deze vraagstukken zijn voor iedereen anders. Vervolgens bepalen we waar verlaging van de belastingdruk mogelijk is. Discussie met de fiscus gaan onze fiscalisten daarbij niet uit de weg.

Natuurlijk kun je rekenen op kwalitatief en betaalbaar belastingadvies. Of het nu gaat om je complete aangifte of een vraag tussendoor, we zorgen altijd voor een helder en begrijpelijk advies. We gebruiken namelijk liever mensentaal dan het jargon van de Belastingdienst.

Onze fiscalisten zijn lid van het Register Belastingadviseurs

OVER BART

“Met jarenlange ervaring in de belastingadviespraktijk kan ik u over diverse belastingen adviseren. Ik zet graag niet de wetten, maar uw wensen op de eerste plaats.”

EEN GREEP UIT ONZE BELASTINGADVIESDIENSTEN

• Inkomstenbelastingaangifte
• Vennootschapsbelasting
• Erf- en schenkbelasting
• Herstructureringen
• Estate planning