Accountancy

drs. Frank van Disseldorp RA RB

Er is maar één ding belangrijker dan cijfers: aandacht.

“De accountants van WIJmetAARTS zijn allround ervaren senior professionals theoretische kennis vertalen naar de dagelijkse praktijk. Hierdoor worden ingewikkelde zaken begrijpelijk gemaakt en heeft u grip op uw onderneming. We staan voor kwalitatief hoogwaardige financiële dienstverlening voor ondernemers in het MKB.  

U wordt altijd geholpen vanuit een ondernemersperspectief. Zelf zijn we immers ook ondernemers. De samenwerking met onze klanten is laagdrempelig, informeel en proces gedreven. Uw cijfers van gisteren gebruiken we voor de keuzes van morgen. Die keuzes kunt u weloverwogen maken door tussentijdse cijfers te vergelijken met branchecijfers en prognoses.

Aandacht staat centraal. Bij ons bent u geen nummer of dossier op afstand. We geloven in continu contact houden in plaats van enkele keren per jaar. Om uw onderneming vooruit te helpen, sparren we voortdurend met u over alle (financiële) aspecten van het ondernemerschap.

Onze accountants hebben een gedegen opleiding genoten en zijn beroepsmatig onderhevig aan Tuchtrecht. Hierdoor vormen professionaliteit, integriteit, objectiviteit, vakbekwaamheid, zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid de basis voor al onze werkzaamheden. Dit zijn de ‘fundamentele beginselen voor de accountant‘.”

WijmetAARTS accountants & adviseurs is aangesloten bij:
• NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants),
• SRA (Samenwerkende Registeraccountants en Accountants Administratieconsulenten)
• RB (Register Belastingadviseurs).

OVER FRANK:

“Ik ben een gepassioneerde registeraccountant die het prachtig vind ondernemers en ondernemingen verder te brengen. Vanuit ruim 30 jaar ervaring bij accountantskantoren ben ik uiteindelijk mijn eigen droom gaan volgen, het opzetten van een eigen accountantskantoor. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet is niet alledaags. Bij ons wel. Dat is wat WIJmetAARTS bindt als multidisciplinaire organisatie.
Ik ben naast vennoot bij WIJmetAARTS Registeraccountants BV ook toetser/teamleider namens de Beroepsorganisatie NBA, compliance officer en adviseur voor diverse andere accountantskantoren, lid van de Klachtencommissie van de Beroepsorganisatie NBA en lid van de Raad van Toezicht van een regionaal Verpleegtehuis.”

EEN GREEP UIT ONZE ACCOUNTANCY DIENSTEN

  • Samenstellen van jaarrekeningen
  • Beoordelen van jaarrekeningen
  • Vrijwillige controle van jaarrekeningen
  • Assurance werkzaamheden, zoals subsidieverklaringen, periodieke, loonheffing verklaringen et cetera.
  • Begeleiding bij het opstellen van prognoses, inzicht verkrijgen in interne processen etcetera