Administratie

Maurice Aarts

Elke onderneming is uniek. Daarom krijg je een persoonlijke relatiebeheerder die jouw situatie kent.

Administratie is een vak op zich, daarom geven onze klanten het graag uit handen. Helemaal of gedeeltelijk. Hoewel voor elke administratie dezelfde regels gelden, is de situatie van elke ondernemer uniek. Als klant van WIJmetAARTS heb je daarom altijd een persoonlijke relatiebeheerder. Hij of zij kent jou en je onderneming en kan daardoor snel en effectief inspringen op je vraag.

Dankzij onze persoonlijke benadering kennen we de context waarbinnen een vraag speelt. Behalve een bevredigend antwoord geven we vaak advies of tips waar je als ondernemer mee uit de voeten kunt. Bijvoorbeeld wanneer veranderingen in je persoonlijke situatie mogelijk van invloed zijn op de onderneming, als er uitbreidingsplannen zijn, of juist niet. Wat er ook gebeurt, we nemen zoveel mogelijke administratieve druk uit handen zodat jij je kunt focussen op ondernemen.

WIJmetAARTS Administraties B.V. is lid van het NOAB. Dit is de branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op MKB-ondernemers.

OVER MAURICE:

“WIJmetAARTS is mede voortgekomen uit het kantoor van mijn ouders, dat bijna 35 jaar geleden is opgericht en waar ik vanaf 1994 bij betrokken ben. Wat begon als familiekantoor is uitgegroeid tot een modern no-nonsense bedrijf waar alle disciplines samenkomen en waar de klant echt centraal staat.”

EEN GREEP UIT ONZE ADMINISTRATIE DIENSTEN

  • Financiële administratie voeren
  • Opstellen van de jaarrekening
  • Opstellen van de aangifte btw
  • Gerichte administratieve adviezen geven
  • Verzorgen van de gehele salarisadministratie
  • Geheel digitaal proces met online applicaties zoals ExactOnline en BaseCone welke geheel geïntegreerd worden met elkaar