Salarisadministrateur

 

SALARISADMINISTRATEUR (24 tot 32 uur)

 

Is WIJmetAARTS ook iets voor jou?

Als ondernemer of organisatie wil je vooruit. Als medewerker ook! Dat kan op allerlei manieren: groter groeien, beter worden of gewoon de volgende stap maken. Wat je doelstellingen ook zijn, wij helpen graag om ze samen voor jou en onze klanten te bereiken.

Onze naam is veelzeggend. WIJmetAARTS werkt nauw samen met haar klanten. Op basis van wederzijds vertrouwen adviseert WIJmetAARTS over de aansturing van ondernemingen. WIJmetAARTS onderscheidt zich in Accountancy, Administratie & Advies. Indien nodig ook de achterliggende kennis van onze eigen fiscalist of arbeidsjurist. Geheel volgens het “WIJmetAARTS gevoel”.

Wellicht soms scherp, oprecht en confronterend.
Maar altijd vanuit de basis: bij WIJmetAARTS werken we SAMEN.

Functieomschrijving
Voor onze vestiging in Dongen zijn wij op zoek naar een ervaren en zelfstandige Salarisadministrateur. De vestiging bestaat nu uit zo’n 20 medewerkers.

Onze klanten zijn zeer divers, je werkt met ongeveer 53 verschillende CAO’s. Het is dus van essentieel belang dat jij snel kunt schakelen. Je vind het juist leuk dat je contact met een diversiteit aan bedrijven. Jij draait samen met je collega’s ongeveer 1500 salarisstroken per maand.

Je verwerkt geheel zelfstandig de complete salarisadministratie van en voor onze klanten, loonstroken, loonaangiften, pensioenaangiften enz. Daarnaast bestaan je taken uit het adviseren van onze klanten op het gebied van belonen en verleen je ondersteunende taken aan de arbeidsjuriste.

Pas jij bij WIJmetAARTS? Kijk JIJ vooruit om verder te komen?
Werken bij WIJmetAARTS vraagt bijzondere competenties van onze medewerkers, die, sterker dan bij vergelijkbare ondernemingen, een natuurlijke oriëntatie dienen te hebben op samenwerken met klanten en collega’s. Kernwaarden die WIJmetAARTS omschrijven zijn gedrevenheid, kwaliteit, resultaatgericht, eerlijkheid, integriteit, klantgerichtheid, saamhorigheid en respect. WIJ zijn een platte organisatie met een doeners-mentaliteit en de klant staat altijd centraal.

 

Dit vragen wij van jou:

  • Ervaring als zelfstandig werkend loonadministrateur;
  • PDL (Praktijkdiploma Loonadministratie) en bij voorkeur VPS (Vakopleiding Payroll Services), of bereidt zijn deze te behalen.
  • Vanzelfsprekend accuraat;
  • Bij voorkeur heb je kennis van AFAS;
  • Je bent klant- en oplossingsgericht;
  • Je hebt een no-nonsense mentaliteit;
  • Je weet je gemakkelijk staande te houden in een dynamische omgeving.

 

Arbeidsvoorwaarden

WIJ bieden je een goed salaris en werken graag mee aan jouw ontwikkeling.
WIJ bieden je een professionele werkomgeving, met veel ruimte voor eigen inbreng.

Vragen of Reageren?

Je kunt je motivatie en C.V. sturen naar maurice@wijmetaarts.nl
Bij vragen kun je Maurice bereiken op telefoonnummer 0162 314 081