ACCOUNTANT AA

ACCOUNTANT AA


Is WIJmetAARTS ook iets voor jou?

Als ondernemer of organisatie wil je vooruit. Als medewerker ook.  Dat kan op allerlei manieren: groter groeien, beter worden of gewoon de volgende stap maken. Wat je doelstellingen ook zijn, WIJmetAARTS helpt je graag verder.

De naam WIJmetAARTS is veelzeggend. Je werkt nauw samen met je klanten. Op basis van wederzijds vertrouwen adviseert WIJmetAARTS over de aansturing van ondernemingen. WIJmetAARTS onderscheidt zich in Accountancy, Administratie & Advies geheel volgens het “WIJmetAARTS gevoel”.

 

Wat ga je doen?

Op de eerste plaats ben jij de ambassadeur van WIJmetAARTS. Je draagt dit uit en bent trots op de dienstverlening en de service die wij bieden.

Je klantenkring bestaat uit voornamelijk uit MKB bedrijven. Van bakker tot bouwbedrijf, ondernemers die je gevraagd en ongevraagd voorziet van vakkundig advies.

Je stelt jaarrekeningen op en beoordeelt en controleert deze. Daarnaast verzorg je belastingaangiftes en geef je fiscaal advies. Je adviseert de ondernemer over financieringsvormen en subsidies en voert een gedegen administratie. Om de ondernemer te kunnen laten ondernemen help je deze bij het interpreteren van de cijfers zodat de ondernemer in staat is een gezond bedrijf op te bouwen.

 

Wat vragen wij?

Om de kwaliteit te kunnen waarborgen die de klanten van WIJmetAARTS gewend zijn, neem je een HBO opleiding Accountancy mee met minimaal de titel AA. Je hebt gedegen vakkennis en hebt van nature een enthousiaste en nieuwsgierige houding.

Een goede Accountant AA is een échte professional en denkt als zijn klanten. Oftewel een ondernemer die gaat voor succes en dit graag sámen met zijn klanten doet.

Werken bij WIJmetAARTS vraagt bijzondere competenties van onze medewerkers, die, sterker dan bij vergelijkbare ondernemingen, een natuurlijke oriëntatie dienen te hebben op samenwerken met klanten en collega’s. Kernwaarden die WIJmetAARTS omschrijven zijn gedrevenheid, kwaliteit, resultaatgericht, eerlijkheid, integriteit, klantgerichtheid, saamhorigheid en respect. WIJ zijn een platte organisatie met een doeners-mentaliteit en de klant staat altijd centraal.

 

Wat bieden wij?

Omdat wij alles zoeken, kun je ook veel van ons verwachten.

Wij bieden je een fulltime baan met een goed salaris.  We werken graag mee aan je ontwikkeling. Je komt te werken in een professionele, gezellige werkomgeving en krijgt de ruimte voor eigen inbreng. Je krijgt de kans om te groeien en gaat hiermee een mooie carrière tegemoet bij WIJmetAARTS.

 

Kans pakken?!

Ben jij onze rots? Dé kandidaat die onderdeel gaat zijn van WIJmetAARTS, reageer dan en wacht niet langer.

Bel, mail, app, you’re welcome!

Dane HRM

Claudia 06-50743400